Händer på CSS 24-26 Augusti

Välkommen att anmäla dig till seglingstävlingen Vålön runt 25 augusti!

I år kommer prisutdelning ske på Långön  där den årliga Långöfesten hålls. Medtag något att lägga på grillen samt något att dricka efter målgång (ett paket kräftor är att rekommendera då det är kräfttider). Stanna gärna kvar på Långön och delta på kvällens festligheter och segla hem på söndag. Behöver du hjälp med logistik för att stanna kvar – hör av dej – så försöker vi lösa det.

För inbjudan och  information se CSS hemsida Använd formuläret på www.crss.nu eller sailarena: www.sailarena.se

Kontaktperson:Micael Andersson Telefon: 070-9850405 e-post: seglern@hotmail.com

Anmälningsavgift: Fram till och med 180822     100:- Efteranmälan efter 180825  150:-

Välkommen till Hawaii party på Långö Island 24-26 augusti

Program för helgen

Flagga er båt med Hawaii flaggan  (tips skriv ut en i papper) Klä er i Hawiitypiska kläder (go bananas!!!) Lösenord till Långö Island är Aloha!

Anmäl din båt till utseglingstävlingen! Skicka ett sms till 072-3930094 och du får uppdraget sms:at till dig den 23/8

FREDAG 24/8

På fredag eftermiddag/kväll lägger vi till vid bryggan på Långö Island (Långön – segelklubbens utehamn). Tänk på att djupkölade båtar skall ligga längst ut på bryggan, vet du att du kommer in närmare land vänligen lägg till där. Finns det hjärterum så finns det stjärterum!

Vi skall tillsammans tillverka Hawaii kransar.

LÖRDAG 25/8

Under dagen pågår en sakletartävling och en tipspromenad, vi skall även Hawaii pynta ön. Prisutdelning för Vålön Runt kommer att ske när alla båtar kommit imål. Kl. 17:00 är sakletartävlingen och tipspromenaden över och inga fler tävlingsbidrag mottages.

På Hawaii får man göra grimaser och lipa åt varandra, vi skall ha en tävling i fulaste grimasen!

Barkbåtstillverkning Använd naturens material (inte skära från träden, bara det som ligger på marken) 17:00 Redovisning av barkbåt

Ca 18:00 Gör vi ett långbord vid vulkanen (grillen) och äter tillsammans, grilla och/eller ät kräftor. (det är ju kräfttider)

Vi hoppas på tropiskt klimat! OM vädergudarna inte är med oss meddelar vi alternativ plats. Håll utkik i din mail och i vår Facebookgrupp

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.