Båtsamverkan och Nattvakt

Båtsamverkan och nattvakt CSS/CMBK 2019

Nattvaktschema kommer att starta 1 maj fram till och med 29 september. Uppehåll vid midsommar och i juli. I och med samarbetet med CMBK, så vaktar CSS:are jämna veckor och CMBK ojämna. Även bojplatser kommer ingå i schemat.

I år kommer schemat administreras vi ett program som Båtunionen tagit fram vilket innebär att de som ingår i schemat kommer att få påminnelser via mail och sms.

Dock har vi inte ett bokningsbart program ännu, utan alla blir tilldelade en natt. Önskemålet om en vikarielista är ännu inte löst. Däremot är vi fortfarande så generösa att vi bygger på frivillighet även i år. Det ENDA Du behöver göra är att kontakta de som Du fått samma natt som – OCH Ni bestämmer HUR, NÄR och OM ni ska gå. Detta för att INGEN ska behöva gå ensam av säkerhetsskäl.

I möjligaste mån ses det till att de på brygga A och E får sin nattvakt i samma vecka som trivselschemat.

Nattvaktschema 2019

Information från Polisen gällande Båtsamverkan

CSS Båtsamverkan med Nattvakt

 CSS Information

Båtsamverkan Larmtjänst

Polisen

 Larmtjänst BÅTKORT

Det underlättar vid en stöld om ni kan ge polisen korrekta uppgifter om gåt och motor som möjligt. Det ökar definitivt möjligheterna att polisen kan hitta den rätta ägaren när vi hittar stöldgods. Skriv också upp serienummer, fabrikat och annan information om andra värdefulla föremål, t.ex. navigationsutrustning, som ni förvarar på båten. Om inte utrymme finns på båtkortet så skriv en egen lapp.

Kom ihåg att inte förvara båtkortet i båten.

 Coboats Båtklubbskommunikation

Några av grupperna som finns att gå med i:

CSS Christinehamns Segelsällskap

Kristinehamns båtinfo

Hör med din bryggfogde om det finns en grupp för just din brygga.