Båtsamverkan och Nattvakt

Båtsamverkan och nattvakt CSS/CMBK 2020

I början av december fick alla ett mail med inloggningen till BAS / Båtunionens administrationsprogram.  Där kan man se och ändra sina uppgifter som Christinehamns Segelsällskap har. (Namn, Adress, Telefon och Mail mm) Denna inloggning är också den du kommer behöver för att du ska kunna göra en egen bokning vid sommarsäsongens Nattvaktschema.

Samarbetet med CMBK fortsätter och vi har tänkt att det ska börja vecka 20. Jag kommer att göra 2 st scheman och jag meddelar när det är klart för att börja boka. Första går från 11 maj till 30 juni och det andra kommer att gå från 1 augusti till 30 september. Schemat från 11 maj till siste juli kommer vara bokningsbart fram till 1 maj, sen låser jag det och kommer fylla på med övriga medlemmar som inte bokat in sig.  Schemat efter semestern kommer vara bokningsbart fram till siste juni och sen lägger jag schemat klart som ovan.

Om du av hälsoskäl inte gå nattvakt – Hör av Dig till Mig! Önskar något särskilt datum, men du inte kan logga in och boka själv – Hör av Dig till Mig! När schemat är lagt är det svårt att göra ändringar utan att det påverkar andra medlemmar. Min mail är  viveca@nordic-husbilar.se och mitt telefonnummer är 073-8283146

Om det under kvällen och nattens vaktande skulle vara något som behöver rapporteras vidare – en iakttagelse, ett registreringsnummer eller något annat av vikt som ska meddelas tex Polisen, en båtägare eller CMBK. När du skrivit in i nattvaktsrapporten - ta ett kort med din mobilkamera på rapporten och SMS:a den bilden till 072-889 3671.

Då kan vi snabbt få informationen vidare till rätt person.

Viveca CSS Båtsamverkan

Information från Polisen gällande Båtsamverkan

CSS Båtsamverkan med Nattvakt

 CSS Information

Båtsamverkan Larmtjänst

Polisen

 Larmtjänst BÅTKORT

Det underlättar vid en stöld om ni kan ge polisen korrekta uppgifter om gåt och motor som möjligt. Det ökar definitivt möjligheterna att polisen kan hitta den rätta ägaren när vi hittar stöldgods. Skriv också upp serienummer, fabrikat och annan information om andra värdefulla föremål, t.ex. navigationsutrustning, som ni förvarar på båten. Om inte utrymme finns på båtkortet så skriv en egen lapp.

Kom ihåg att inte förvara båtkortet i båten.

 Coboats Båtklubbskommunikation

Några av grupperna som finns att gå med i:

CSS Christinehamns Segelsällskap

Kristinehamns båtinfo

Hör med din bryggfogde om det finns en grupp för just din brygga.