Arbetsplikt

Arbetsplikt föreligger medlem i CSS. Så är formuleringen avseende medlemmarnas ansvar gentemot klubben. Inom den arbetsplikten ingår iläggning samt upptagning av båtbryggor, eller alternativ uppgift som rör vården avseende klubbens tillgångar. Medlem kan vid enstaka tillfällen köpa sig fri, mot en avgift av 500:-. Detta är dock inte menat som ett ständigt återkommande sätt att friköpa sig från arbetsplikten.

Under sommaren delar klubbens medlemmar på ansvaret för soptömning, städning och gräsklippning runt klubbstugan (dvs veckorna 20 – 38, av 3 medlemmar per vecka, enl lista).

I år finns ett större behov för renovering och underhåll av klubbhuset samt altan. Arbete pågår även för att finna en så bra lösning som möjligt för närliggande förråd, samt att vi även önskar bygga toalett och dusch.

Ett önskemål vore att få så mycket stöd av klubbens medlemmar som möjligt vid flytt/bygge/renovering samt specialkompetens för dragning av el och byggande av våtrum (toalett samt dusch), för att bespara klubben onödiga kostnader.

Vårmöte samt bryggiläggning sker i år lördag 23 april, kl 09.00.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.