Nu behöver CSS din hjälp!!

Hej alla medlemmar i Christinehamns Segelsällskap!

Det har länge varit ett önskemål från klubbens medlemmar om en bättre toalett och nytt förråd. Nu börjar det ta form och bli verklighet. Det finns en planlösning som arbetats fram, presenterats för bryggfogdar och nu godkänts av styrelsen.

Vi informerade på årsmötet att klubben önskar medlemmarnas hjälp, av ekonomiska skäl, så vi inte behöver leja bort eller köpa in alla tjänster. Målet är at göra så mycket av jobbet som vi kan själva. Kan du inte jobba fysiskt, så kan du hjälpa till att få fram sponsorer. Allt hänger på oss i klubben.

Alla medlemmar kan hjälpa till på ena eller andra sättet. Sponsorer! vi kommer att behöva spik, skruv, virke och rör till hyllor, lås och sanitetsmaterial (toa, handfat, varmvattenberedare). Jobbar ni på ett ställe som kan ge fantastisk rabatt eller vill donera material, så kommer tacksamhet från klubbens sida naturligtvis ge en reklamspott via vår hemsida, utskick och sociala media. (skylt uppe vid klubbhuset eller vid bryggorna).

Kunskap

  • Vi behöver hjälp med underlag för el schema och ventilation, samt vilket material vi behöver införskaffa enligt lagar och förordningar, så det blir rätt ifrån början.

  • Någon snickarkunnig som kan byggnormer

  • Vi behöver en byggherre, för bygglovsanmälan

  • Vi behöver hjälp av någon/några som kan koordinera husgrunden till förrådet

  • Senare, handgriplig hjälp att snickra och måla.

Kan du hjälpa till?

Ring, skicka SMS eller maila: Ove Engström tel 073-4462062 ( oves_mail@bahnhof.se )

Längre fram kommer vi att koordinera arbetsdagar efter hand.

Du är varmt välkommen att höra av dig så snart som möjligt.

//Ove

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.