Vad händer i klubben just nu!

Många kanske undrar vad vi i styrelsen gör på våra möten när alla båtar ligger i vintervila.

Styrelsemöten hålls en gång i månaden som sig bör.

Vi diskuterar allt som vi önskar göra och som vi måste göra för att underhålla klubbstuga, sanitets/förrådsbyggnad och bryggor.

Seglingsnämnden  har initierat en funktionärsutbildning, samt att planering pågår inför sommarens seglingstävlingar. Sammankallande för nämnden har även varit på ett fortbildningsseminarium för domare och seglingsledare.

Hamnkapten och Bryggfogdar har sett över bryggorna och  renovering kommer att ske (byte av kättingar där det krävs samt även annan typ av renovering), här tar klubben hjälp av AHÅS.

Klubbhusnämnden ser att en uppstädning av gården runt stugan behöver städas upp, detta är en aktivitet som kan göras vid vårmötet om någon inte kan hjälpa till att lägga i bryggor. Takpapp kommer att repareras samt ett fönster ses över. Under vintern har en övervakning av värme i klubbstugan och sanitetshuset installerats, den är GSM-fjärrstyrd så vissa i styrelsen har möjlighet att höja värmen remot samt även ha övervakning så värmen inte stängs av helt och saker fryser sönder.

Snart skall tillverkning av kallelse och utskick för vårmöte och bryggiläggning påbörjas, håll utkik i era mailkorgar.

Snart är det dags för vårputsning av båt, och snart, snart, snart får vi lägga i dem, vilket vi alla längtar efter.

CSS Styrelsen

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Nyheter. Bokmärk permalänken.