Välkommen till Sjösäkerhetswebbinar! 

Svenska Båtunionen välkomnar medlemmar till Sjösäkerhetswebbinar.

Att sätta sig i en bil och köra runt i den obesiktigad är otänkbart för de allra flesta. Men hur är det med din båt? Går du igenom den och kollar så att allt är helt och fungerar som det ska. Och vet du hur du ska larma om olyckan är framme?

Måndagen den 20 mars håller Sjösäkerhetskommittén ett webbinarium där Herbert Grill föreläser om verktyget Egen säkerhetskontroll för fritidsbåt och Maria Boman från Sjöfartsverket pratar om hur man larmar om olyckan är framme på sjön.

Tid: 19:00 – 20:30. Drop in i Zoom från kl. 18:30

AnmälanDu anmäler dig till webbinariet genom att klicka på denna länk.

OBS! Sista anmälningsdag är måndagen den 20 mars kl. 12:00. En länk för att ansluta till webbinariert kommer att skickas ut per e-post senast kl. 15:00. Om du inte har fått en länk, börja med att kika i din skräppost, annars kontakta Erika Lilja på erika.lilja@batunionen.se. Länken kommer också att finnas tillgänglig på Svenska Båtunionens hemsida.

Tag chansen och vara med på webbinariet för att lära dig mer om säkerhet och om hur verktyget fungerar. Ni kan ju vara fler från er båtklubb som medverkar för att sedan göra det till en aktivitet i er klubb med grillad korv fram på vårkanten.

Om du vill titta på verktyget Egen säkerhetskontroll för fritidsbåt i förväg så hittar du det här!

Väl mött!

Svenska Båtunionens sjösäkerhetskommitté

Har du frågor om webbinariet? Kontakta Sjösäkerhetskommittén på sjosakerhet@batunionen.se eller Erika Lilja på erika.lilja@batunionen.se 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.