Ola skördar framgång i Marstrand! Nu med slutresultat!

Fantastiskt roliga nyheter från Marstrand! Ola & hans besättning har med Kraukera placerat sig fint i det namnkunniga startfältet i Marstrand Big Boat Race. Det här är en bankappsegling för båtar med ett SRS över 1.220 och det är 35 startande i år. Tävlingen växer i popularitet, kanske för att det inte finns så många bankappseglingar för kölbåtar. Att det är på Marstrand och sammanfaller med Sillens dag och lite andra trevliga aktiviteter gör väl inte saken sämre.

Ola vann den första delseglingen i suverän stil och kom 5:a i den andra seglingen. Totalt ger det en andraplats

Resultatlista efter två seglingar.

Under söndagen seglades tre race. Ola & co vann det första men verkar ha startat bort sig i det andra samt slutat femma i det avslutande racet. Detta gav en total palcering som nummer sex av totalt 35. Väldigt väldigt bra!!

Hela resultatlistan från Marstrand Big Boat Race finns här, lånat från blur.se som med Peter Gustafsson vid rodret vann. Första segern med nya J111:an. Spännande att de hittat rätt och fått fart på den fantastiskt fina båten.

Kolla in dessa bilder från blur.se resp Search Magazine. Inget för svaga nerver 🙂

Grattis till denna prestation önskar vi hemma i Värmland!

Fotot är från förra lördagen och Picasso Cup, passande nog även det en bankappsegling. Bra träning för Ola verkar det som 🙂

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.